enomeni poli logo

Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Οι σκοπιμότητες της καθυστέρησης για το Ελληνικό έχουν ονοματεπώνυμο (vid)

Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μιλάει στο δημοσιογράφο του in.gr Νίκο Κλόκα για την επένδυση του Ελληνικού, σημειώνοντας πως οι όποιες σκοπιμότητες για καθυστέρηση του έργου έχουν «ονοματεπώνυμο», ενώ τονίζει πως ορισμένοι από όλους όσοι διαμαρτύρονται σήμερα υπέρ των αρχαιολόγων ήταν αυτοί που ψήφιζαν τη σύμβαση παραχώρησης πριν ένα χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε αποκλειστική συνέντευξη στον "Παλμό" ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης

"Είναι πρόσωπο πολυσυζητημένο και πολύπροβαλλόμενο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Οι εξελίξεις γύρω από το Ελληνικό, επένδυση και μεταναστευτικό, έριξαν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και μεγάλες ευθύνες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που δε χαρακτηρίζει τον εαυτό του «επαγγελματία» πολιτικό. Όμως, όσα χρόνια τον γνωρίζω, βρίσκεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και από πολύ νωρίς κατείχε καίρια πόστα, θέσεις ευθύνης. Ασχολείται με τον Δήμο του από τη μεγάλη αγάπη που έχει γι’αυτόν αλλά και για να αφήσει το δικό του λιθαράκι στις επόμενες γενιές. Σύζυγος και πατέρας δύο αγοριών, νιώθει μεγάλο το μερίδιο που του αναλογεί όντας στο τιμόνι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Σωστά καταλάβατε! Πρόκειται για το Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο!"

Έτσι προλογίζεται ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης στη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Έφη Φιλιπποπούλου, η οποία και δημοσιεύεται στο Σαββατιάτικο φύλλο (αρ.1252/1-7-2017) του "Παλμού".

Διαβάστε Περισσότερα

Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Προφάσεις εν αμαρτίαις η προσπάθεια οριοθέτησης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου

«Προφάσεις εν αμαρτίαις ώστε να ακυρωθεί η επένδυση» χαρακτηρίζει την προσπάθεια οριοθέτησης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την ανακίνηση του θέματος με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κωνσταντάτος τονίζει ότι «στην Ελλάδα της οικονομικής ανέχειας κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προσκόμματα ώστε η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη να ακυρωθεί».

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown - 23/06/2016

downtown 23.6.2016af

Στο περιοδικό DOWN TOWN και στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε συνέντευξη ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με "φόντο" τις εξελίξεις στο πρώην αεροδρόμιο.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη πατώντας εδώ.

 

Κωνσταντάτος στο iefimerida: Tι σημαίνει για το Ελληνικό η επένδυση που υπογράφηκε

«Η συμφωνία για το πρώην αεροδρόμιο είναι μία επένδυση-ορόσημο, αλλά και μία ιστορική εξέλιξη για την περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, μιλώντας στο iefimerida.gr.

Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση των συνομιλιών ανάμεσα στη Lamda Development, το ΤΑΙΠΕΔ και την κυβέρνηση και τη συμφωνία υπογραφής του MoU, τόνισε πως πλέον πλησιάζει η μεγάλη ώρα για το Ελληνικό.

Διαβάστε Περισσότερα

Δηλώσεις Κωνσταντάτου στο protothema.gr για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στο Ελληνικό

Στο protothema.gr, σε άρθρο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό και στο τι μέλλει γενέσθαι στο πρώην αεροδρόμιο, φιλοξενούνται δηλώσεις του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης αναφέρθηκε αρχικά στη συμφωνία των τριών δημαρχων με την κυβέρνηση λέγοντας: «τον περασμένο Δεκέμβριο εγώ μαζί με τους δημάρχους Γλυφάδας και Αλίμου κάναμε μία συμφωνία με διάλογο με την κυβέρνηση και προσωπικά με τον κ. Μουζάλα ότι θα παραταθεί η χρήση του Ελληνικού και μόνο το γήπεδο του χόκεϊ μέχρι το τέλος Μαρτίου. Θυμίζω ότι το Ελληνικό λειτουργεί ως χώρος φιλοξενίας από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η συγκεκριμένη συμφωνία δεν τηρήθηκε με την έννοια ότι αμέσως μετά το γήπεδο χόκεϊ άνοιξε το γήπεδο του μπέιζμπολ χωρητικότητας περίπου 1.000 και πλέον ανθρώπων με σκηνές κι εν συνεχεία άνοιξε και η αίθουσα των αφίξεων του δυτικού αεροδρομίου, η πλέον ακατάλληλη από όλους τους χώρους. Ακατάλληλη διότι δεν είχε υποδομές, ήταν 15 χρόνια κλειστή και το μόνο που διέθετε ήταν ένα πάτωμα για να κοιμούνται οι άνθρωποι, χωρίς ντους, χωρίς αποδυτήρια».

Διαβάστε Περισσότερα

«Ναι στην ανάπτυξη υπό προϋποθέσεις» η θέση των δημάρχων για το Ελληνικό

Από την έντυπη έκδοση της Ναυτεμπορικής:

Σε νέα φάση έχει εισέλθει η συζήτηση για την αξιοποίηση της έκτασης των 6.200 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου στην περιοχή του Ελληνικού, με τους δημάρχους των όμορων δήμων να ανακοινώνουν κοινό σχέδιο δράσης και την κυβέρνηση, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας), να διορίζει νέα διοίκηση στην Ελληνικό Α.Ε.

Οπως προκύπτει από τις σύντομες συνομιλίες που είχε η «Ν» με τους δημάρχους Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, η τοπική κοινωνία, όπως εκφράζεται μέσω των εκλεγμένων οργάνων της, λέει με σαφήνεια «όχι στην εγκατάλειψη, ναι στην ανάπτυξη του Ελληνικού υπό προϋποθέσεις».

Διαβάστε Περισσότερα

Debate... Δημάρχων : Παλμός Γλυφάδας 12/09/2015

Πέντε Δήμαρχοι ανοίγουν την καρδιά τους στον ΠΑΛΜΟ και κάνουν έναν μίνι απολογισμό δράσης, έργων, πρωτοβουλιών αλλά και δυσκολιών που συνάντησαν κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου διοίκησης, μετρώντας χρονικά από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, ενώ ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2

forma iconΈδρα

Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Λεωφ. Κύπρου 68, 16452
Τηλ: 213.20.18.702